Telefoon :
+31 (0)6 552 33 552
Adres :
Stationsstraat 28
7481 JA Haaksbergen
Email :
info@majuhoki.com  

Haaksbergen

SQUAREMOUNTAINS

Webdesign Hosting Webshop

Een “verdraaid” mooie website!

Als merkbeleving en website samenvloeien

Weten jullie dat Haaksbergen een onafhankelijke ambachtelijke Stokerij heeft? En dat onder andere onder de merknaam “SquareMountains” de distillaten via hun webshop worden verkocht?

In opdracht van Maarten jan Leppink, de oprichter van Stokerij Twentse Ketels, hebben wij voor SquareMountains de website www.squaremountains.nl ontwikkeld. 

De merkbeleving van deze eerlijke distillaten met eerlijke smaak begint al op de website en zorgt voor een “verdraaid” mooie site.

Wil jij dat de zintuigen van jouw potentiële klanten al geprikkeld worden bij de eerste klik op jouw website? Dan moet je bij ons zijn! Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij leveren jouw website incl. teksten.

Topmerkjassen online

Jassenplein.nl verkoopt jassen van topmerken online. Jassenplein.nl is een onderdeel van Plein1410 te Groningen, een fysieke winkel waarvoor wij de complete huisstijl en website hebben mogen maken.

In de gesprekken die volgden werd als snel duidelijk dat er een webshop bij moest komen en dat is Jassenplein.nl geworden.

Tevens hebben wij de koppeling met SW Retail uitgevoerd.

Groningen

JASSENPLEIN.NL

Webdesign Hosting Webshop Koppeling voorraadbeheer

Enschede

SIERSART CREATIVE FACTORY

Webdesign Hosting SEO Teksten

Deze website is uit de kunst!

SiersArt Creative Factory staat voor creatieve, persoonlijke en unieke kunst.
Marieke Siers is de kracht achter haar bedrijf en vanuit een duidelijke visie hebben we haar website tot een verlengstuk van haar huisstijl gemaakt.
De website is functioneel en visueel oogstrelend. De basis is rustig, want haar projecten spreken voor zich. Met recht een website die eigenlijk weinig woorden nodig heeft, maar toch hebben we ervoor gezorgd dat er SEO teksten geschreven werden en geplaatst. Marieke kan zelf haar content steeds aanpassen, doordat we de website in het gebruiksvriendelijke WordPress hebben ontwikkeld.

Teksten: Tanja Wolferink (Schrijfkrijt)

PMU Factory

https://schrijfkrijt.nl/Tamara kwam bij ons met de vraag of we de website voor haar salon PMU Factory wilden maken. Natuurlijk wilden we dat!
PMU Factory staat voor kwaliteit en deskundigheid en Tamara wilde dat haar website zowel informatief, laagdrempelig als stijlvol zou worden, passend bij haar huisstijl en haar identiteit. En dat is meer dan geslaagd!

Haar website is een verlengstuk van haar salon en haar klanten kunnen hier zelf ook afspraken maken. Werkt perfect!
Van SEO-proof teksten tot visuals en van hosting tot oplevering; ze kon het geheel aan ons overlaten en binnen no time hebben we haar website gerealiseerd. Een website om trots op te zijn!

Teksten: Tanja Wolferink (Schrijfkrijt)

Haaksbergen

PMU Factory

Webdesign Hosting SEO Teksten Grafische vormgeving Drukwerk

HAAKSBERGEN

PARTY POWER

Webdesign Hosting SEO Teksten Grafisch ontwerp Drukwerk Social media

Deze website valt op!

Zeg je Party? Dan zeg je Party Power! Deze fullservice evenementenplanner vroeg om een fullservice benadering van onze kant en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.
Van hosting tot het ontwerpen van een knallende website incl. SEO teksten, content en visuals voor social media, drukwerk, banners enzovoort… Alles in hun herkenbare stijl. De website is fris, krachtig en straalt echt Power uit, zonder het doel om meer bezoekers te genereren, uit het oog te verliezen. Doordat we gebruik maken van WordPress kunnen we eenvoudig nieuwe content of blogs plaatsen en blijft de website altijd up-to-date!

Teksten: Tanja Wolferink (Schrijfkrijt)

Een website met beweging

Voor Alivio Personal Training Studio in Haaksbergen hebben we bijvoorbeeld een super toffe website ontwikkeld. Deze kleinschalige sportschool doet het allemaal net even anders en daar hoort ook een dito site bij. Met bewegende beelden, mooie visuals compleet in hun huisstijl en heldere teksten laat Alivio zien waar ze voor staan en is de eerste stap in hun personal training studio slechts een muisklik verwijderd. De bezoekers letterlijk in beweging laten komen door te bewegen en een passende website als visitekaartje.

 

Fotografie: Moniek Hofstede (Madebymootje)

Video: Patchanka Oosterhuis (Patchanka camera producties)

Teksten: Tanja Wolferink (Schrijfkrijt)

Haaksbergen

Alivio Personal Training​

Webdesign Hosting SEO Teksten Grafische vormgeving Drukwerk